Pentru cine este Mesundra?

Pentru cine este Mesundra? Cui se recomanda Mesundra?

Mesundra este un produs natural pentru îmbunătățirea stării de sănătate la tineri sau adulți.

           Mesundra =echilibru, sanatate              

   Mesundra regleaza balanta intre cele 2 sisteme imunitare (humoral-celular)=cheia secretul sanatatii!
 
Dereglarea  celulelor mitohondrice sta la baza unui sir de boli in organism. Mesundra este pentru toti cei care doresc si o terapie complementara  in tratamentele impotriva  oricarei forme de cancer; bolilor autoimune: fibromialgie, polyartrita, artrita reumatoida, morbus crom,  multiple scleroze, lupus erytematoides, tiroidita; dereglarilor metabolice: sindrom metabolic, sindrom de coloana cervicala, la orice valoare ridicata a CRP-ului;stres. In orice alta forma de mitohondrienpatie (activitatea redusa  a celulelor motohondrice) ca diaree, encefalopatie, myopatie, ataxie, dereglarea tiroidei, dereglari de vedere, dereglari pancreatice. Alte probleme de sanatate ca:adenom de prostata, hepatite, depresii, atacuri de panica, cistite, lipsa ciclului, bufeuri, nervozitate, oboseala, dureri de cap, dureri de oase, parkinson, alzheimer, codul genetic ADN - corectare – ADN-aparare . Mesundra regleaza balanta intre cele 2 sisteme imunitare (humoral-celular).
 
 Cazuri expunere dupa studii clinice- efectuate in Germania echipa condusa de Prof. dr. Thomas Meyer, Prof.dr.Horst L.Mandel, Gerhard Knapp-Biolog
 
Pacient:barbat 69 ani- diagnostic:Adenocarcinom-plamani 
8.07.2010-Pe creier la baza duramater partea stanga o formatiune de 8mm(menignom).In torax pe hilusul stang o formatiune voluminoasa cu margini neregulate.Multe formatiuni neoplastice in lobul superior.Ficatul in metastaze cu angioame de 4,5cm chiar si cu 7cm. In tot acest timp pacientul a luat mesundra, nu a dorit chimioterapie.  La 17.12.2010 se face un CT- cu si fara contrast, formatiunea de pe partea stanga mentionata mai sus s-a redus  la 3,2cm, pacientul putea sa respire mult mai bine si nodulii din plamani erau micsorati.La un control CT-Torax-Abdomen din 18.02.2011 s-au constatat imbunatatiri radicale in statutul de sanatate a pacientului. I s-a recomandat mai departe mesundra.
 
Pacient: barbat 56 ani- carcinom pe limba si epiglot 
Pacientul nu putea sa fie hranit decat cu alimentatie lichida, inghititul era imposibil. Medicina alternativa a propus rezectia totala a limbii si a epiglotului. A efectuat tratament cu mesundra 5.04.2011-dupa 3 saptamani de tratament cu mesundra carcinomul a plesnit cu un miros foarte urat dupa care pacientul nu  a mai avut nici o problema  cu inghititul  si starea lui de sanatate  s-a schimbat radical.
 
Pacient: barbat 70 de ani- cancer la ficat-nu a suportat chimioterapia. A dorit un tratament complementar.In iunie 2011 a inceput tratamentul cu mesundra iar dupa 8 saptamani de tratament tumora a ramas stationara  fara metastaze, fara ascita. Pacientul se simte  foarte bine.
 
Pacient: femeie 61 ani- cancer la pancreas inoperabil -  tumoarea apasa A.hepatica si V.porta, fapt care a dus  la o blocare a vezicii biliare cu prurit. Dupa medicina clasica mai avea  6-9 luni de trait. Pacienta a inceput tratamentul cu mesundra pe data de 8.03.2011 -din mai 2011 starea de sanatate  a pacientului s-a imbunatatit radical. Femeia si-a reluat activitatea si se simte foarte bine. Mesundra actioneaza pe orice forma de cancer solid  putand duce la stationarea  sau remisia formatiunii canceroase, avand in paralel si un aport deosebit la reglarea imunitatii pacientului cat si la o  crestere considerabila a vitalitatii.