Blog

TRATAMENTE HOMEOPATICE

Posted by:

TRATAMENTE HOMEOPATICE

Homeopatia este una dintre cele mai cunoscute si practicate forme de medicina neconventionala. Celebritatea de care se bucura homeopatia stimuleaza curiozitatea si interesul unui numar tot mai mare de persoane. Inca din secolul 18 medicul german Samuel Hahnemann parintele homeopatiei, descopera experimental ca unele substante, daca sunt administrate unui om sanatos, produc aceleasi simptome pe care, la omul bolnav reusesc sa le vindece.

Homeopatia nu este dureroasa, nu are efecte secundare, se pot trata copii, femeile gravide, persoanele de orice varsta. Se recomanda pe timpul terapiei reducerea fumatului si mai ales a consumului de alcool.

Bolile care se pot trata  homeopatic nu au nume si limita. Din punct de vedere homeopatic nu exista boli ci numai oameni bolnavi.

In realitate tratamentul homeopatic este o calitate energetica si nu o substanta blocanta ca toate medicamentele medicinei moderne.

Tratament homeopatic la Centrul DermaVital

La Centrul nostru tratamentul homeopatic este realizat de catre Doamna Munteanu Florica.

  • - Specialist tratamente homeopatice, Biorezonanta, Nutritie
  • - Membru al Asociatiei Naturistilor/Homeopati din Germania Specializarea in Homeopatie si Biorezonanta facuta in Germania.
  • - Activitate profesionala de 10 ani in Institut de Homeopatie propriu in Germania.
  • - Diagnosticari si tratamente homeopatice;
  • - Fitoterapie si saruri minerale;
  • - Diagnosticare si tratamente cu Biorezonanta;
  • - Terapia Antifumat cu Bicom Optima;
  • - Terapia campului magnetic.

Centrul Dermavital va pune de asemenea la dispozitie o gama completa de tratamente de microdermabraziune, peeling biologic si remodelare corporala.

Florica Munteanu-Specialist-Homeopat/Biorezonanta/Membra a Asociatiei Naturistilor din Germania DHB-Munchen

DermaVital  va mai ofera urmatoarele servicii: Diagnosticare si tratamente cu Biorezonanta-Bicom Optima;Terapia Antifumat; Dermatologie;Injectii cu acid hyaluronic;Indepartare alunite;Homeopatie;Drenaj limpfatic; Tratamente faciale cu Microdermabraziune si OxyjetSTAR;Peeling Biologic Implantat;Machiaj permanent;Indepartare tatuaje;Tratamente faciale impotriva acneei cu IPL;Epilare definitiva cu IPL;Epilare organica cu pasta de zahar;Remodelare corporala cu Cellu M6;Electrostimulare;Masaje anticelulitice si terapeutice;Masaje faciale;Masaje cu ventuze vacuum;Masaje SPA;Reflexoterapie;

Va asteptam la noi sa simtiti efectul benefic si aroma terapiilor si tratamentelor naturiste!!!

0


About the Author:

Add a Comment